2016. július 19., kedd

kOala lumpur

Amikor a Fiúk még egészen kicsik voltak, volt egy kis könyvecskéjük, amiben egy koala történetei voltak leírva. Már nem nagyon emlékszem a tartalmára, csak arra, hogy mindannyian nagyon szerettük.

Az egyik részlet az volt, hogy a kis eukaliptusz zabáló Koala Lumpurban járt, vagy ott élt. Igen, így KOala Lumpur. Jót mulattunk rajta, mint a többi szóviccen is, ami a könyvben volt.




Soha nem gondoltam volna, hogy Kuala Lumpur egyszer csak megjelenik fizikailag is az Életünkben. Legalábbis Miklós Életében. No nem hosszú időre, hiszen csak a következő járatra vár néhány órát.

Ezekben a percekben, amikor ezt írom, akkor Miklós 3 órai ott tartózkodás után már tovább is repült Denpasar felé. Sőt, fél óra múlva le is száll, ottani idő szerint este 10 órakor.

Az AccuWeather szerint most 27 fok van Denpasarban, részben felhős az ég, és zápor lehetséges ma is, és holnap is.

Bali éghajlata egyébként trópusi monszun. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan meleg van, de van két évszak, azaz van száraz időszak is. Elvileg most van :-)

És egyébként ott is melegszik az idő. akárcsak nálunk.. Holnap már 30, holnapután pedig 31 fok várható. Nincs is akkor különbség? :-)


Még mindig semmi hír nincsen Róla. Remélem, minden rendben van. Miklós Szülei hívtak telefonon, tudok-e már valamit. Sajnos nem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzennél Miklósnak? Itt megteheted.