2016. július 20., szerda

Az első nap

A skype beszélgetésből kiderült, hogy a szálloda tényleg közel van a reptérhez.A reptér kijárata nem ott van, ahol sejtettük a térkép alapján, és nem azon az úton kell menni, amit a térkép alapján gondoltunk :-)

Hogy miért nem kértünk útvonal tervet előre, azt ne kérdezzétek. Mindig az szokott lenni az első, Miklós is mániákusan terveztet, meg én is a Google térképpel. Most valamiért úgy gondoltuk, elég nyilvánvaló az ügy. Az is, - csak nem arra, amerre mi gondoltuk :-)

Szerencsére Miklós megoldotta. Bár nem arra kanyarodott, amerre a legrövidebb lenne, így kicsit hosszabb lett az útja, de csak néhány perccel.

A térkép szerint egyébként gyalog 7 perc a távolság. Az azért elég jó, még hátizsákkal is.

1 megjegyzés:

  1. There are some types of symbols would possibly be} usually found in slots, corresponding to enjoying in} card faces and fruits. Yet it's not merely the look and design of the symbols that change, but 온라인카지노 additionally their perform. There is a variety of particular symbols which produce other features. Some substitute for others, some set off particular features, some enhance your wins. If you need to know what symbols you will discover if you play slots on-line, free slots provide you with a taster of what to expect. Below, you'll find out about all the different types of|several varieties of|various sorts of} symbols that you will discover in slot machines and study how on-line slots work.

    VálaszTörlés

Üzennél Miklósnak? Itt megteheted.