2016. szeptember 29., csütörtök

A szállásunk

Késő este, kb. 20-30 perces taxizás után érkeztünk a Kassandra Apart Hotelbe.

A hotel bejárata késő este



Egyszerű, de szép, tiszta, kétszobás apartman várt bennünket, amit rendszeresen takarítanak. Hűtő, kétlapos villanyrezsó, felszerelt konyha - minden, ami az önellátáshoz szükséges. A törölközőket rendszeresen cserélik. A szobában hajszárító is van. A szekrényben pedig széf és légkondícionáló, külön díjazás fejében vehető igénybe.







A legtöbb szoba ablaka a belső udvarra vagy a medencére néz. A medence mellett bár. Itt sokszor éjszaka zene szólt, nem túlságosan zavaró hangerővel.



Nekünk szerencsénk volt. Megkaptuk a hotel legjobb apartmanját - már ami a mi igényeinknek legjobban megfelelt.

A külső szoba és a konyha ablaka is a tengerre nézett, a belső szoba erkélyéről is a tengerre illetve a hegyekre nyílt a kilátás.
Az utca végén a tenger, szemben pedig a török partok.

Naplemente az erkélyről

Kilátás a hegyek felé

Vasárnap reggel 6 órakor a müezzin hangjára ébredtünk. Egészen 8 óráig énekelt. Hiába kerestem a mecsetet, minaretet, nem találtam a hang forrását.

A közelben több kisebb-nagyobb supermarketben is lehet vásárolni. Érdekes módon épp a legnagyobb az, amelyik elég gyatrán felszerelt.

Nagyon kellemes ez a szálloda. Tulajdonképpen csak egyetlen bajunk volt vele, hogy az internet csapnivaló volt, pedig előre, jó sokat fizettünk is érte, hogy Miklós biztosan dolgozni tudjon. Hát ez nem jött be. Így kénytelenek voltunk más megoldáshoz folyamodni - de erről majd külön cikkben írok. Szerencsére a befizetett ár felét visszakaptuk, mikor jeleztük, hogy nem tudjuk használni a netet.

Az időeltolódás egyébként + 1 óra - azaz amikor itthon reggel 9 óra van, akkor ott már 10 óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzennél Miklósnak? Itt megteheted.