2016. július 9., szombat

A sárga ruhás lánnyal a Margit szigeten


Ez nagyon jóóóó volt! És nagyon hasznos is!

Ma délelőtt Harmincz Ritával találkoztunk egy kis beszélgetésre. Sokan eljöttek, álmodozók, tervezők és utazók egyaránt.A Margit sziget egyik szép nagy fája alá hirdette meg Rita a "Menjünk világgá a Margit szigetre!"
címet viselő programot.

Miklósnak mára más fontos programja volt, tréningen vett részt. Egészen pontosan a fél éves coach tanfolyamának utolsó epizódja volt ma délelőtt.

Így a Fiúkkal mentünk, hármasban.

Nem bántuk meg.

Rita bejárta Dél-Kelet Ázsiát, többször járt Balin is.  "A sárga ruhás lány" címmel blogot ír, előadásokat tart, TV interjú  készült vele az Országváltóban.


Találkozó a Margit szigeten


A mai délelőtt kötetlen találkozás volt.

Sokat beszélgettünk biztosításról, vízminőségről, vízumról, kávékról, és főleg Emberekről. Arról, hogy a legnagyobb élmény az utazásban az, hogy mennyi új Embert ismerünk meg, és mennyivel másképp látjuk a Világot, ha elkezdünk utazni.

Szóba került az is, hol szokott megszállni Balin, milyenek ott a rendőrök, és hogy lehet másképp nézni az ottani korrupcióra.

Nagyon tetszett Rita alázata, kedvessége, közvetlensége. A hozzáállás, amellyel megszervezte a találkozót.

A mottó az volt, hogy

"Csak üljünk össze, és meséljünk sztorikat, segítsünk egymásnak, amiben lehet, és ismerjük meg egymást! Az itthoni utazni vágyókat! Legyen ez egy kis utazói klub."

Sikerült. Sok-sok történet, rengeteg információ, sok nyitott ember. Sokan mások is beszámoltak saját élményeikről, és adtak ötleteket, hasznos tanácsokat, információt.

Külön érdekes ötlet volt, hogy Rita felhívására többen hoztak olyan hasznos apróságokat, amire már nincsen szükségük, de másnak még jól jöhet, ha utazni szeretne. Egy kis csere-bere, és végül minden új gazdára lelt.

Köszi, Rita a szervezést, és az élményt! Találkozzunk máskor is!


Itt találod Rita oldalát

Gyere el a következő alkalommal, ha van kedved! Az esemény ingyenes.

A következő alkalom leírását ITT találod1 megjegyzés:

  1. Szia Miklós !
    Te aztán jól elmentél......
    Jó szórakozást (vagy munkát?) !!!
    Lbá'

    VálaszTörlés

Üzennél Miklósnak? Itt megteheted.